» Belediye Başkanımızdan Öğretmenlere Akşam Yemeği 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Belediye Başkanımız Bozkurt Ekeş ilçemizde eğitim-öğretim veren ve emekli olarak görevden ayrılan öğretmenlere akşam yemeği ikram etti. İlişi Konak Otel’de düzenlenen akşam yemeğine katılan eğitimciler Ahmet Merdaş ve Erkan Taşpınar’ın seslendirdiği müzikler eşliğinde keyifli bir akşam yaşadı. Akşam yemeğinin eğlence bölümünde öğretmenlerin seslendirdiği şarkı ve şiirler meslektaşlarının büyük beğenisini kazandı. Öğretmenlerin Günü’nü kutlayan Belediye Başkanımız Bozkurt Ekeş yaptığı konuşmada, “Hepinizin öğretmenler günü kutluyorum Bozkurt belediyesinin her yıl düzenlediği öğretmenler günü yemeğinde Sizinle her zaman birlikte olmak ve bir öğretmenler gününde sizinle bu günü paylaşmak, birlikte bu mutluluğunuzu yaşamak bizim için çok önemli ve çok değerli, hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve siz her şeyin en iyisine layıksınız” diye konuştu. Öğretmenler günü yemeğine, Kaymakamımız Barbaros Akbulak, İlçe Jandarma Komutanımız Fikret Dinç, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Doğan, İlçe Emniyet Amirimiz Ferhat Gül, öğretmen ve emekli öğretmenler katıldı.
Eklenme Tarihi : 12/24/2018 4:32:04 PM